úterý 3. března 2009

Něco se přestalo dít.

Dřez se plní jen pomalu, a když je vrchovatý, sám se umyje, v Mekáči na mě nikdo neřve a navíc jsem dospěla do nemilého období. V životě každého studenta psychologie totiž nastane čas, kdy pochopí, že nic extra nevymyslí, nikomu nevyrazí dech ani nevytře zrak. Tento čas nastává v březnu ve druhém ročníku, kdy má oznámit téma své postupové práce, u kterého následujících 3,5 let zůstane a bude se mu věnovat. Plna elánu jsem se pustila do vybírání a ráda, že nejsem omezena jen předepsanými tématy, jsem prolistovávala, pročítala, prozkoumávala, promýšlela, prokazovala, procházela, pro-atd.

A na nic jsem nepřišla. Jediné, co mám je problém a bohužel tím nemyslím ten výzkumný.

2 komentáře:

Marťas z KáHá řekl(a)...

Takto ti s tím problémem nikdo nepomůže.. musíš napsat co za program se snažíš nainstalovat, kdy tato chyba vyskočila, co si v tu chvíli u počítače zrovna pila a jedla, co si měla na sobě, jestli si to zkusila vypnout a zapnout, jestli tvůj pc byl ten den v dobrém rozpoložení atd atd.. s kompy je to těžké :) a proto je prodávám .))

a jako kontrolní otázka mi vyskočilo slovo stela .. a hned sem si vzpomněl na How I Met Your Mother .. a doufám, že Stela Matka není :P

Anonymní řekl(a)...

Však ono to přejde...R