středa 7. ledna 2009

Bilance

Tento blog jsem založila proto, abych psala seriózní věci nebo aby mi aspoň pomohl se ze všeho vypsat. A když se tak zpětně koukám, co vidím? Dva shocky, jednu otočenou loknu a čepici. Tohle není moc kvalitní. Bohužel to nedoháním ani kvantitou. Přesto to pár lidí čte:

- Jeden vtipálek, jeden šovinista, jeden student, jeden knihomol a jeden alkoholik. To by byla pěkná návštěvnost, kdybych v tom výčtu nemluvila o jedné a téže osobě. :)

- Moje sestra. Zatím jediná osoba, co mě nespočetkrát nasrala, často se na mě vysrala a tu a tam mě i obesrala a přesto když má přijít domů, splašeně lítám a připravuju jí stůl plný pohoštění (ve kterém se jen pofrfňá a usne).

- kluk, který aktivně bojoval proti pragocentrismu (nahlásil krádež své platební karty, i když mu ji neukradli, jen proto, aby mu ji vyměnili, protože na ní byla fotka Prahy a šlo o princip.)*

- spolužák, který jako jediný kluk odchází v hodině na záchod a na psychologii ho vzali jen proto, že má péro. A navíc jako první vyřešil odvěký spor, zda používat kvalitativní nebo kvantitativní přístup (o kterém existují celé učebnice) tím, že aplikoval oba dva zároveň a nezapomněl mi to během aktu napsat v SMSce.

- Bali… totiž Řeka, František Řeka, který vystupuje pod pseudonymem, aby jej lidé nesrovnávali s jeho slavným otcem, ale občas na to zapomíná a mail odeslaný ze svého pseudonymového účtu podepíše svým celým jménem.

- no… a… Pavel, o kterém nemohu napsat křivého slova. Tak nepíšu nic. :-D

Ale tyto popisy jsou dost vytržené z kontextu, tak já radši končím, než mi někdo taky něco vytrhne z kontextu.


*Dostal novou, na které byla fotka Kotka s Mádlem.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Mně to pohoštění šíleně chutná! A usnula jsem jen jednou... a hlavně nepřestávej.

Markus řekl(a)...

hej já čtu taky! Jsem myslel, že ten první odstavec je bolestivé odkrytí mé osobnosti...uff

Enykl řekl(a)...

neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil. Protože první charakteristika JE o tobě :)

Markus řekl(a)...

Sakra jsem byl trochu pod parou, když jsem to četl a myslel jsem, že popisuješ svoji sestru... by mi přišlo divný takhle střílet do svých řad:) En, takhle na tebe opravdu působím? Z čeho tak usuzuješ ?:)

Enykl řekl(a)...

Prostě vidím do lidí. Mám dar.
Ale že jsi to ty, můžeš se tady obhájit...:)

Markus řekl(a)...

nestuduješ náhodou ten psyché logos ? pod vše se rád podepíšu, ale že jsem šovinista? Vždyť ženy všude a za všech okolností bráním...jen trochu po svém:)